Pubhopper voor horecaondernemersMeld jouw pub, café, kroeg of restaurant aan en profiteer van de voordelen.

Daag jouw bezoekers uit, deel aankomende events en leuke acties. Versterk de loyaliteit van de bezoekers met jouw pub, café of restaurant. Door middel van ons Pubhopper-dashboard bereik je jouw bezoekers en op basis van relevante data krijg je inzicht in jouw doelgroep. Dit wil jij toch ook?

Heb je een café, kroeg, bar, Grand Café, eetcafé, brasserie, biercafé, bruin café, cocktailbar, Après-skihut, Irish pub, club, discotheek, coffeeshop of een strandpaviljoen? Dan mag jij niet ontbreken op Pubhopper, de meest complete horecadatabase van Nederland.

Bekijk onze tarieven

Waarom mag mijn (eet)café, kroeg of restaurant niet ontbreken in Pubhopper?

Gebruikers van Pubhopper willen zien welke (eet)cafés, kroegen, restaurants, discotheken en andere uitgaansgelegenheden in de buurt zijn. De app Pubhopper laat dit realtime zien op basis van de locatie van een telefoon. Pubhoppers krijgen dit direct overzichtelijk in beeld én doordat wij hun persoonlijke voorkeuren weten krijgen ze ook automatisch een ‘Best Match’ te zien. Jij wilt toch zeker weten dat jij die Best Match bent?

Pushberichten naar jouw doelgroep

In jouw pub-dashboard is het versturen van pushberichten naar jouw (potentiële) bezoekers een fluitje van een cent. Jij hebt de regie, dus stuur alles wat je in petto hebt – of het nu een knallend event is of een te gekke creditdeal waarvan je weet dat ze ‘m willen. Met ons dashboard tover je in no-time een bericht op het scherm van de bezoekers in jouw buurt. En het mooiste? Je checkt meteen hoeveel fans je hebt weten te triggeren. Simpel, transparant en eerlijk.

Waar social media-berichten zich soms verstoppen in een online doolhof, bieden onze pushberichten een VIP-entree op de telefoon van jouw bezoekers. Geen gedoe met verdwijnende posts of verloren volgers, maar directe en persoonlijke communicatie. Een win-win waar je spontaan zin krijgt in een cheers-moment. Waar wacht je nog op? Geef jouw horecagelegenheid een upgrade en registreer nu!

ico-statistieken alt=

Events en acties delen

Heb je binnenkort een Whiskyproeverij, Ladies Night, High Beer, Pubquiz of een optreden van een fantastische band? In ons dashboard kun je voor elke speciale gelegenheid een event aanmaken. Geef het een titel, een korte omschrijving, vul de datum in en eventueel een ticketprijs en that’s it. Deel het event via een pushbericht!

Ook speciale acties en deals wil je natuurlijk onder de aandacht brengen bij je doelgroep. Heb je vanavond Happy Hour van 6 tot 7 en wil je de kroeg eerder vol hebben? Maak snel een creditdeal aan in ons dashboard en deel met een pushbericht. Ook langdurige creditdeals, zoals een ‘Bier van de Maand’, kun je makkelijk aanmaken en delen! Registreer nu en geef jouw café, pub of restaurant een upgrade!

Jouw pub, café of restaurant mag niet ontbreken in de Pubhopper-app.

Wij stimuleren onze gebruikers om hun profiel zo volledig mogelijk in te vullen, zodat zij relevantere content te zien krijgen in onze app. Een win-win-win-situatie. Data voor jou, relevantie voor de gebruiker en inzichten voor Pubhopper.

Direct registreren

Profielverrijking dankzij Badges en Credits

Wij stimuleren onze gebruikers hun profiel te verrijken en te optimaliseren. Met meer profieldata kunnen wij betere content tonen aan onze gebruikers. En met meer data kun jij jouw doelgroep beter bereiken. Hoe meer data wij hebben, hoe relevanter jouw berichten worden voor de ontvanger. Daarom is het ook essentieel dat jij jouw bezoekers bekend maakt met Pubhopper en de voordelen van onze app. Wij hebben jou nodig om van een Pubhopper een ongekend succes te maken!

Hoe stimuleren wij onze gebruikers?

Gebruikers kunnen zogenaamde Badges verdienen. Badges komen in allerlei soorten en maten. Je verdient al een Ontdekker Badge als je voor de eerste keer incheckt bij een café. Is dit toevallig ook een strandpaviljoen? Dan krijg je direct de Kapitein Schuimbaard Badge erbij.

Bij iedere checkin bij een café, pub, eetcafé of  restaurant uit onze rijkgevulde database krijgt de gebruiker credits. Credits spaar je, net als bij de supermarkt. Met Credits kun je dus leuke dingen doen, zoals het activeren van coole creditdeals bij één van onze aangesloten kroegen. Hoe tof is dat!?

Direct registreren

dubai-best-cafes-coffee-breakfast-hip-tom-and-serg-(2)
img-2487
Bar Patio
beste-cafe-nederland-375x210
bierboutique-rotterdam-1024x671
cafe-titus-leander

MELD JE AAN BIJ Pubhopper

Meld nu jouw pub, (eet)café, kroeg of restaurant aan en profiteer van deze voordelen:

  • Voeg creditdeals om bezoekers te trekken
  • Verstuur pushberichten naar onze gebruikers
  • Beheer jouw events, zodat gebruikers kunnen zien wat er bij jou te doen is
  • Geef meerdere categorieën aan zodat je beter gevonden wordt
  • Voeg faciliteiten toe zodat jouw pub matcht met gebruikers
  • Voeg (sfeer)foto’s toe om een impressie te geven
  • Voeg menukaarten toe zodat bezoekers weten wat ze kunnen eten en drinken

Direct registreren