Pubhopper voor horecaondernemersMeld jouw pub, café, kroeg of restaurant aan en profiteer van de voordelen.

Daag jouw bezoekers uit, deel aankomende events en leuke acties. Versterk de loyaliteit van de bezoekers met jouw pub, café of restaurant. Door middel van ons Pubhopper-dashboard bereik je jouw bezoekers en op basis van relevante data krijg je inzicht in jouw doelgroep. Dit wil jij toch ook?

Heb je een café, kroeg, bar, Grand Café, eetcafé, brasserie, biercafé, bruin café, cocktailbar, Après-skihut, Irish pub, club, discotheek, coffeeshop of een strandpaviljoen? Dan mag jij niet ontbreken op Pubhopper, de meest complete horecadatabase van Nederland.

Registreer nu gratis

Waarom mag mijn (eet)café, kroeg of restaurant niet ontbreken in Pubhopper?

Gebruikers van Pubhopper willen zien welke (eet)cafés, kroegen, restaurants, discotheken en andere uitgaansgelegenheden in de buurt zijn. De app Pubhopper laat dit realtime zien op basis van de locatie van een telefoon. Pubhoppers krijgen dit direct overzichtelijk in beeld én doordat wij hun persoonlijke voorkeuren weten krijgen ze ook automatisch een ‘Best Match’ te zien. Jij wilt toch zeker weten dat jij die Best Match bent?

Pushberichten naar jouw doelgroep

Dankzij de data die je binnenkrijgt via de iBeacon weet je nu wie jouw bezoeker is. Dit is jouw doelgroep! En die doelgroep wil je natuurlijk bereiken zodat ze jouw café of kroeg blijven bezoeken. In ons dashboard kun je heel eenvoudig een selectie maken van gebruikers die jij een pushbericht wilt sturen. Heb je binnenkort een Ladies Night en wil je alleen dames vanaf 25 jaar uitnodigen die avond? Geen probleem! Je ziet in één oogopslag hoeveel gebruikers je zult bereiken. Simpel, transparant en eerlijk.

Jouw pub, café of restaurant mag niet ontbreken in de Pubhopper-app.

Wij stimuleren onze gebruikers om hun profiel zo volledig mogelijk in te vullen, zodat zij relevantere content te zien krijgen in onze app. Een win-win-win-situatie. Data voor jou, relevantie voor de gebruiker en inzichten voor Pubhopper.

Neem contact op

Events en acties delen

Heb je binnenkort een Whiskyproeverij, Ladies Night, High Beer, Pubquiz of een optreden van een fantastische band? In ons dashboard kun je voor elke speciale gelegenheid een event aanmaken. Geef het een titel, een korte omschrijving, vul de datum in en eventueel een ticketprijs en that’s it. Deel het event via een pushbericht!

Ook speciale acties en deals wil je natuurlijk onder de aandacht brengen bij je doelgroep. Heb je vanavond Happy Hour van 6 tot 7 en wil je de kroeg eerder vol hebben? Maak snel een actie aan in ons dashboard en deel met een pushbericht. Ook langdurige acties, zoals een ‘Bier van de Maand’, kun je makkelijk aanmaken en delen!

Challenges

Het meest interactieve onderdeel van Pubhopper. Niet alleen gebruikers kunnen challenges aanmaken, ook cafés en kroegen kunnen dit. Maak een challenge aan in het dashboard van Pubhopper, nodig jouw bezoekers uit om deel te nemen en beloon de winnaar met een leuke prijs: “Check het vaakst in bij Café Pubhopper in de maand januari en win een avondje gratis drinken voor jou en een vriend(in)!”

Met het aanmaken van een challenge stimuleer je jouw bezoekers om terug te komen. Zo creëer je loyaliteit!

Data en statistieken

Weet jij eigenlijk wel wie jouw pub, café of restaurant bezoekt? Zijn dit voornamelijk mannen of vrouwen? Waar komen ze vandaan? En hoe oud zijn ze? Allemaal vragen waarop jij het antwoord (nog) niet weet. Met Pubhopper is dat verleden tijd! Als jij je aanmeldt bij Pubhopper installeren wij een iBeacon bij jou. Deze iBeacon leest de telefoon van jouw bezoekers middels Bluetooth uit en als hij of zij de Pubhopper-app geïnstalleerd heeft dan wordt ie automatisch ingecheckt.

Profielverrijking dankzij Badges en Credits

Wij stimuleren onze gebruikers hun profiel te verrijken en te optimaliseren. Met meer profieldata kunnen wij betere content tonen aan onze gebruikers. En met meer data kun jij jouw doelgroep beter bereiken. Hoe meer data wij hebben, hoe relevanter jouw berichten worden voor de ontvanger. Daarom is het ook essentieel dat jij jouw bezoekers bekend maakt met Pubhopper en de voordelen van onze app. Wij hebben jou nodig om van een Pubhopper een ongekend succes te maken!

Hoe stimuleren wij onze gebruikers?

Gebruikers kunnen zogenaamde Badges verdienen. En met het verdienen van Badges verdienen ze ook Credits. Badges komen in allerlei soorten en maten. Je verdient al een Ontdekker Badge als je voor de eerste keer incheckt bij een café. Is dit toevallig ook een strandpaviljoen? Dan krijg je direct de Kapitein Schuimbaard Badge erbij. Bij een Badge horen ook Credits. Credits spaar je, net als bij de supermarkt. Met Credits kun je leuke dingen doen. Koop in de toekomst merchandise in de webshop van Pubhopper.

dubai-best-cafes-coffee-breakfast-hip-tom-and-serg-(2)
img-2487
Bar Patio
beste-cafe-nederland-375x210
bierboutique-rotterdam-1024x671
cafe-titus-leander

MELD JE AAN BIJ Pubhopper

Meld nu jouw pub, (eet)café, kroeg of restaurant aan en profiteer gratis van deze voordelen:

  • Geef een korte introductie van jouw pub
  • Geef meerdere categorieën aan zodat je beter gevonden wordt
  • Voeg faciliteiten toe zodat jouw pub matcht met gebruikers
  • Voeg (sfeer)foto’s toe om een impressie te geven
  • Voeg menukaarten toe zodat bezoekers weten wat ze kunnen eten en drinken

Registreer nu gratis