Support & FAQVeelgestelde vragen

Café-eigenaren en gebruikers hebben uiteraard ook vragen over Pubhopper en het gebruik van onze app. Hieronder hebben we de meestgestelde vragen voor jou op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@pubhopper.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor café-eigenaren

Waar kan ik mij aanmelden voor Pubhopper?

Je kunt eenvoudig een abonnement afnemen via ons registratieproces of stuur een e-mail naar info@pubhopper.nl.

Hoe werken creditdeals?

In de App kunnen onze gebruikers credits sparen door bij jou in te checken. Deze credits zijn in te wisselen voor creditdeals bij aangesloten horecagelegenheden. Creditdeals zijn als het ware acties die jij voor je bezoekers in petto hebt. In jouw dashboard kun je nu eenvoudig creditdeals aanmaken voor jouw café, eetcafé, pub, of restaurant. Een deal bestaat altijd uit 10, 20, of 30 credits, en jij bepaalt de hoeveelheid bij het aanmaken van de deal. Wanneer een App-gebruiker een van jouw verleidelijke creditdeals kiest, worden zijn credits direct naar jouw account overgeboekt. Een directe, win-winsituatie die je meteen kunt terugzien in jullie dashboard.

Hoe werkt de activatie van creditdeals

Wanneer een gebruiker een creditdeal in de App activeert, toont de App gedurende 5 minuten een activatiescherm dat aan jullie barpersoneel moet worden getoond. Hiermee claimt de gebruiker zijn deal. Het scherm bevat essentiële gegevens, waaronder een transactiecode en unieke QR-code. De QR-code is voor jullie een middel om eventueel te testen op fraude. Scan met een telefoon de QR-code en login in jullie dashboard. De transactiecode komt overeen met de transactiecode in jullie dashboard. Heb je dus het gevoel dat iemand misbruik maakt van de creditdeals of wil je gewoon een steekproef doen? Scan dan eenvoudig de QR-code van creditdeal op de telefoon van de gebruiker.

Voor app-gebruikers

Wat kan ik met mijn verdiende credits?

Credits spaar je, net als bij de supermarkt. Credits kun je inwisselen voor toffe creditdeals bij aangesloten horecagelegenheden. In de toekomst koop je met credits o.a. merchandise in de webshop van Pubhopper. Check snel welke creditdeals er bij jouw in de buurt te vinden zijn.

Join the community

Download nu de gratis app!

Vind altijd en overal de pub, het café of restaurant dat het beste bij jou past. Profiteer van unieke creditdeals bij aangesloten horeca. Ga challenges aan met je vrienden, voeg events toe aan je kalender en verdien Badges.

appvoorbeeld-startscreen-4-2023