2020 jaaroverzicht | Een jaar om nooit, maar dan ook nooit te vergeten!

Waar moeten we beginnen? We hadden geen beroerder jaar kunnen kiezen om onze app Pubhopper te lanceren. 2020 was natuurlijk voor iedereen een bijzonder heftig en intensief jaar waarin we te maken kregen met een virus dat de hele wereld in zijn macht kreeg. Elk continent, elk land, elke stad en elk dorp in de ban van één verschrikkelijk virus. Allerlei rigoureuze maatregelen werden getroffen om de verspreiding zoveel mogelijk in te dammen. Geen feestjes of verjaardagen meer, winkels moesten dicht en zelfs een gezellig samenzijn met de hele familie rondom de feestdagen was er niet bij. Wie had dit ooit kunnen bevroeden?

Overzicht

Hopen op betere tijden…

Als je bedenkt dat onze klanten café-, kroeg-, restaurant- en andere horeca-uitbaters zijn, dan kun je je misschien wel voorstellen dat 2020 niet het jaar is geworden waar we op gehoopt hadden. Voor ons is de impact, by the way, vele malen kleiner dan voor de horeca, dus wij gaan hier echt niet zielig lopen doen. We leven met iedereen mee die al maanden hun deuren noodgedwongen gesloten moeten houden en voor wie de situatie langzaam maar zeker uitzichtloos begint te worden. Laten we in 2021 hopen op betere tijden en dat we in maart weer gezellig een hapje en drankje op het terras kunnen doen. Want zeg nou zelf, wat is een Nederlandse stad zonder een marktplein dat bruist en leeft…

We mogen weer…

1 juni was de datum! De horeca mocht weer open en dat hebben we geweten. Bomvolle terrassen in het hele land, genietend van de zon, de gezelligheid met vrienden en natuurlijk de heerlijke hapjes en drankjes. Het mocht weer, wat een opluchting. Voor ons dé kans om Pubhopper nieuw leven in te blazen. Aileen Slot van de Tubantia was ons niet vergeten en gaf ons de kans om nogmaals ons verhaal te doen, samen met eigenaren Max en Marente van De Musketier. Het effect was voor ons vergelijkbaar met het eerste artikel.

Nieuwe samenwerkingen
We vielen op en dat zorgde voor nieuwe samenwerkingen, met onder andere De Wethouder Food & Drink Club en Eetcafé De Zaak in Denekamp, Bar de Kelder in Oldenzaal, Dancing Bruins in Saasveld, Eetcafé Plexat / Steaks & Bites en Café De Vereeniging in De Lutte, Eetcafé ’t Raedthuys en Grand Café Smit in Losser en Café De Kroeg in Tubbergen (bekijk hier een overzicht van alle deelnemende horeca). Bijna overal in Twente was Pubhopper inmiddels vertegenwoordigd, opnieuw een trots moment. Ook deze opleving was helaas van korte duur…

Deja vu? Het kon ook niet uitblijven

Na een heerlijke zomer te hebben gehad waarbij het tot diep in oktober mooi en zacht weer bleef, sloeg het noodlot opnieuw toe. De temperatuur ging naar beneden, we waren minder buiten, het griepseizoen begon en Corona begon in alle hevigheid weer om zich heen te slaan. We waren terug bij af, wat een ellende! De horeca weer op slot en onze app begon onbedoeld aan een winterslaap. Eentje waaruit we op moment van schrijven nog steeds niet uit zijn ontwaakt. Uiteraard houden wij de moed erin en bedenken we continu nieuwe dingen zodat we er straks weer klaar voor zijn…

Hopelijk mag de horeca in maart haar deuren weer openen. Het zou toch verschrikkelijk zijn dat we door één zo’n klotevirus een groot gedeelte van onze favoriete cafés en restaurants moeten missen.

Welke favoriet ga jij als eerste bezoeken zodra het weer mag? Laat het weten in een reactie!

Pubhopper nog niet gedownload? Doe dat dan heel snel voor iOS of Android en krijg een overzicht van alle kroegen en zie direct welk café of welke kroeg aan je wensen voldoet en bij jou past. Heb je nog tips voor ons? Neem contact op en wij gaan graag met je in gesprek.

App Store Google Play

Overzicht

Reageer op deze blog

Jouw reactie wordt gewaardeerd

Geef een reactie

Join the community

Download nu jouw gratis app!

Vind altijd en overal de pub, het café of restaurant dat het beste bij jou past. Profiteer van unieke creditdeals bij aangesloten horeca. Ga challenges aan met je vrienden, voeg events toe aan je kalender en verdien Badges.

appvoorbeeld-startscreen-4-2023