Pakketten voor horecaondernemersPremium-account: kies jouw pakket!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jij hebt al toegang tot je eigen dashboard, maar je wilt dus profiteren van alle voordelen die Pubhopper jou te bieden heeft? Wat kun je nog meer als je een abonnement bij ons afsluit?

  • Aanmaken van challenges: daag je bezoekers uit en zorg ervoor dat ze terugkomen!
  • Aanmaken van events: heb je een speciaal feestje, een bijzonder optreden of een pubquiz? Maak een event aan en deel het!
  • Aanmaken van acties: Happy Hour of een weekspecial? Maak een actie aan en deel het!
  • Versturen van pushberichten naar relevante bezoekers: kom onder de aandacht!

Drie verschillende pakketten

Wij bieden jou de keus! Heb je een groot etablissement en wil je veel bezoekers bereiken? Ga dan voor het populaire zilveren pakket of het ultieme gouden pakket. Red je het met minder pushberichten of heb je deze helemaal niet nodig? Kies dan het bronzen pakket.

Bronzen pakket
29,-Excl. BTWEenmalig 100 pushberichten
Toegang tot je eigen dashboard met data en statistieken.Maak challenges, events en acties aan in het dashboard.Eenmalig gratis promomateriaal: bierviltjes, tafelkaarten en flyers (extra op aanvraag ook mogelijk, kosten: € 25,-)
Zilveren pakketPopulair pakket
39,-Excl. BTWBereik 1.000 bezoekers via pushberichten per maand
Toegang tot je eigen dashboard met data en statistieken.Maak challenges, events en acties aan in het dashboard.Niet gebruikte pushberichten neem je mee naar de volgende maand.Gratis dashboard-support vanuit PubhopperEenmalig gratis promomateriaal: bierviltjes, tafelkaarten en flyers (extra op aanvraag ook mogelijk, kosten: € 25,-)
Gouden pakket
49,-Excl. BTWBereik 2.500 bezoekers via pushberichten per maand
Toegang tot je eigen dashboard met data en statistieken.Maak challenges, events en acties aan in het dashboard.Niet gebruikte pushberichten neem je mee naar de volgende maand.Gratis dashboard- & Social Media-support vanuit PubhopperElk kwartaal gratis promomateriaal: bierviltjes, tafelkaarten en flyers (extra op aanvraag ook mogelijk, kosten: € 25,-)

De volgende café's gingen je voor